Våre gruppetimer

Grønne timer

Passer for deg som er ny eller ønsker å være med på en time som er lett å forstå og hvor intensiteten ikke er for hard.

Røde timer

Passer for de som er litt trent og som kjenner til teknikkene. Litt mer kompliserte øvelser og høyere intensitet.

Sorte timer

For de som er godt trent og godt kjent med øvelsene og teknikkene på de røde timene.

Formiddagstrim 60+

Dette er timen for deg som er 60 +. I denne økten tar vi utgangspunkt i et bredt spekter av øvelser og prinsipper for å gi en allsidig treningsøkt tilpasset alle nivåer. Gi beskjed til instruktøren om du er ny.

Kettlebells formiddag

Kettlebell er en metallkule med håndtak som finnes i ulik vekt. Denne kan brukes på forskjellige måter . Denne gruppetimen er for de som ikke har trent med kettlebells tidligere. Fokus på trening av hele kroppen. Her regulerer du selv hvor mange kilo kettlebellene skal være. Denne timen varierer fra gang til gang. Gi beskjed til instruktør hvis du er ny.

 

Kickboksing Nybegynner/mellom

Denne timen er for voksne nybegynnere og ungdommer. Her trener man på ulike teknikker i kickboksing som tilpasses gruppen.

Slynge grønn

Slynge er en treningsform som utvikler god balanse, styrke i kjernemuskulatur og skjelettmuskler. Gir raskt resultater. Denne gruppetimen er for de som aldri har trent slyngetrening før og nybegynnere i slyngetrening. Her gjennomgås grunnleggende prinsipper og ulike øvelser på hver eneste økt. Er du ny på timen? Gi beskjed til instruktøren slik at de kan hjelpe deg å stille inn slyngene.

TKD Nybegynner barn

Tae Kwon Do tilpasset for de yngste barna (fra 6 år og oppover). Her gjennomgås grunnleggende prinsipper i Tae Kwon Do og enkle teknikker som legger grunnlaget for videre utvikling.

TKD ungdom/voksne

Denne timen er for voksne nybegynnere og ungdommer. Her trener man på ulike teknikker og mønster i Tae Kwon Do samt styrke og kondisjon. Alersgrense 12 år, sparingsutstyr er nødvendig.

Yoga

Denne timen er for alle uansett nivå og fokuserer på grunnleggende yoga. Denne økten er perfekt for deg som ønsker å bedre egen bevegelighet, jobbe med pusteteknikker og avslapninger og spenninger i kroppen.

Zumba

Denne timen passer for absolutt alle som er glad i musikk. I Zumba kombinerer vi mange ulike dansestiler, og vi holder fokus på å kose oss og å ha det gøy på trening. Og vi kan garantere at du får deg en god treningsøkt! Ta med deg en venn og bli med og dans!

HIIT Rød

Høy Intensitiv Intervall Trening. Korte intervaller med høyt tempo. Det vil være varierende puls gjennom timen. Fokus på trening av hele kroppen. Her regulerer du selv hvilket tempo du ønsker. Utstyr som brukes er f.eks: kettlebell, vektstang, medisinball, pilatesball, boksehansker. Denne timen varierer fra gang til gang.

Styrke 2

Denne timen er en ren styrketime som inneholder løft med vektstang og bruk av step for å utøve styrkeøvelser. Øvelsene foregår i etapper og intervaller, og er tilpasset musikken. Gi beskjed til instruktøren om du er ny.

Kickboksing viderekommende

Denne timen er for viderekommende utøvere. Her trener man på ulike teknikker innen Kickboksing som tilpasses gruppen på et viderekomment nivå.

Kettlebell

Kettlebell er metallkule med håndtak som finnes i ulik vekt. Denne kan brukes på forskjelligemåterDenne gruppetimen er for deg som er kjent med trening og innehar grunnleggende teknikker for kettlebell. Denne økten har et middels høyt krav til teknikk. Gir deg utholdenhet og balanse, krever at man har en viss koordinasjon og styrke. Gi beskjed til instruktøren om du er ny.

Puls Spinn 45 min

45 min er en rask og effektiv måte å komme i form på. Denne økten jobber vi med å få pulsenopp til 80-90 % maxpuls når vi jobber på sykkelsetet. 60 % maxpuls i aktive pauser. Økten passer for deg som er litt trent. Si fra til instruktøren om du er ny.

Slynge Rød

Slynge er en treningsform som utvikler god balanse, styrke i kjernemuskulatur og skjelettmuskler. Gir raskt resultater.  Denne gruppetimen er for deg som er kjent med trening og innehar grunnleggende teknikker for slyngetrening. Denne økten har et høyere krav til teknikk og instruksjonene kommer i et høyere tempo og er mer krevende på kondisjon og utholdenhet.

Step Puls

Dette er en effektiv og intensiv kondisjonstime på stepkasse. Med enkle trinn og energisk musikk vil du få utfordret din utholdenhet og kjenne på høy puls. Intensiteten er jevn gjennom hele økten, med noen naturlige pulstopper underveis. Du behøver ikke være erfaren for å delta.

TKD Barn 3 (VDK)

Tae Kwon Do tilpasset de litt eldre og mer viderekommende barna. Her trener man på ulike teknikker og mønster. Dette krever at man har vært med på nybegynner kurs, litt mer styrke, kondisjon og koordinasjon. Sparingsutstyr er nødvendig.

Tabatha

Effektiv og funksjonell intervall time for deg som ønsker å trene kroppen på 45 min. Vi kombinerer øvelser for bein, kjernemuskulatur, overkropp, utholdenhet, egen kroppsvekt, manualer og vekter. Høyintensitiv intervalltrening der du jobber 8 x 20 sekunder etterfulgt av 10 sekunders hvile. Du trenger ingen erfaring for å delta på tabata. Ingen vanskelige trinn eller kombinasjoner.

Kettlebell 30 min

Kettlebell er metallkule med håndtak som finnes i ulik vekt. Denne kan brukes på forskjelligemåter. Denne gruppetimen er for deg som er godt trent og som er godt kjent med en høy variasjon av teknikker og øvelser for kettlebell. Denne økten har et svært høyt krav til teknikk og krav til selvstendighet. Timen er perfekt for deg som virkelig vil presse deg selv både styrkemessig og utholdenhetsmessig.

Slynge

Slynge er en treningsform som utvikler god balanse, styrke i kjernemuskulatur og skjelettmuskler. Gir raskt resultater. Denne gruppetimen er for deg som er godt trent og som er godt kjent med en høy variasjon av teknikker og øvelser for slyngetrening. Denne økten har et svært høyt krav til teknikk og selvhjelp. Timen er perfekt for deg som virkelig vil presse deg selv både på styrke og utholdenhet.

TKD Viderekommende

Denne timen er for viderekommende utøvere (minst rødt belte). Her trener man på ulike teknikker innen Tae Kwon Do som er på et viderekomment nivå. Noe som krever god kjennskap til teknikker som brukes. Her går vi også sparing og selvforsvar, krever god kondisjon, koordinasjon og styrke. Sparingsutstyr nødvendig.

TKD Mønster

Denne timen er tilpasset for viderekommende og erfarne utøvere. I mønstertimen trener vi på avanserte mønstre i Tae Kwon Do.